Termeni și condiții de utilizare

Conditii

Site-ul azeliaevents.ro, numit în continuare “Azelia Events”, este un magazin online deținut și administrat de Azelia Events.

“Utilizator” reprezintă persoana care a accesat acest site.

Accesarea Azelia events implică acceptarea termenilor și condițiilor , pe care vă recomandăm să le citiți cu atenție, asumarea riscului și responsabilității totale pentru utilizarea sa. Termenii și condițiile pot fi modificate oricând fără anunț prealabil sau ulterior, prin actualizarea acestei pagini.
Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conținutul site-ului sau de a afecta performanțele serverului pe care acesta rulează va fi considerată o tentativă de fraudare și Azelia Events va porni cerecetarea penală împotriva celui/celor care a/au inițiat aceste acțiuni.

Cum se comanda

Pentru a comanda de pe Azelia Events trebuie sa adaugati in cos produsul, mergeti la ,,checkout” si acolo completati datele dvs urmand a fi folosite pentru plasarea si livrarea comenzii.

Pe pagina fiecărui produs veți găsi detaliile necesare (poze, materiale și culori, mărimi disponibile, preț). Selectați mărimea produsului dorit, iar la final, cand ați terminat de adăugat toate produsele în „Coșul de cumpărături”, apăsați „Finalizeaza comanda”. Prețurile afișate pe pagina produselor sunt in lei, și nu includ taxele de transport. Nu există comandă minimă impusă.

După ce finalizați comanda veți primi confirmarea comenzii pe adresa de mail completata. În momentul în care produsul este expediat veți primi o altă confirmare, cu statusul comenzii, urmand sa primiti factura fiscala si tracking number-ul de la curier, pentru urmarirea expeditiei.

Comanda poate fi realizată și expediată spre dvs. între 3-10 zile lucrătoare.

Livrarea

Livrarea se face prin curier (DPD curier) „din ușă în ușă”: coletul vine direct la adresa dumneavoastră într-un timp scurt (între 24-48 ore – în zilele lucrătoare-fac excepție perioadele agglomerate când poate dura și 5 zile lucrătoare). Plata se face online prin card bancar (Visa, Mastercard, Maestro) sau  ramburs (în momentul în care destinatarul primește coletul direct de la agentul DPD curier, suma platită fiind prețul produsului/produselor + prețul transportului).La plata ramburs taxa de livrare este mai mare decât la plata în cont.

Daca pachetul nu poate fi livrat (destinatarul nu răspunde, adresa specificată de dvs este greșită etc), veți fi contactat telefonic de către curier. Dacă nu se poate lua contact cu destinatarul, coletele raman la Centru DPD curier zonal timp de 5 zile, după care revin la Expeditor.

Pentru comenzi livrate internațional vă rugăm să ne contactați telefonic.

Nu suntem răspunzători pentru expedieri întarziate, pierderea, distrugerea, deteriorarea, nelivrarea sau livrarea gresită a unei expedieri sau a unei părți din aceasta în cazul în care sunt generate de următoarele situații / circumstanțe independente de voința noastră:

– blocaje rutiere (căderi de copaci, stânci, coliziuni în lanț), surpări de teren în apropierea șoselei

– căderi de poduri, astupări de tunele montane, deraierea trenurilor în apropierea șoselei, blocări naturale, greve neautorizate, revolte spontane regionale, condiții meteorologice nefavorabile bunei desfășurări a itinerariului propus

– cauze naturale: seisme, cataclisme, furtuni devastatoare, tornade, incendii naturale, inundații, deversări de fluvii, părăsiri de albii etc

– cauze umane: starea de război, starea de asediu, etatizarea forțată (trecerea în proprietatea statului), revoluții, revolte populare etc

Confidențialitatea datelor

1.    Date personale
Informațiile utilizatorilor site-ului Azelia Events sunt confidențiale și vor putea fi folosite numai pentru comunicări comerciale cu partenerii acestuia.
Utilizatorul este responsabil pentru toate activitățile care survin prin acessarea contului și parolei personale. Azelia events nu poate fi făcută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și parolei sale.
Pentru o mai bună înțelegere a acestor clauze, vă rugăm consultați Legea nr. 677/2001 si 506/2004 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, libera circulație a acestor date și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice

2.    Securitatea datelor personale și a informațiilor
Datele personale introduse de către cumpărător vor fi folosite doar în scopul declarat al acestui site (confirmarea, facturarea și trimiterea comenzii, pentru a oferi promoții, noutăți etc). Informațiile din formularul de comandă sunt necesare pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anunțarea promoțiilor în curs etc, și în niciun caz nu vor fi furnizate unei terțe părți fără consimțământul în prealabil.
Azelia Events garantează confidențialitatea anumitor informații. Aceste date nu există fizic pe serverele care rulează site-ul Azelia Events , ele fiind accesibile numai de către personalul autorizat al Societății prin rețeaua internă. Fiecare utilizator are dreptul de a vedea numai datele personale pe care le-a introdus.
Azelia Events folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află în controlul Azelia Events . În cazul pierderii de informații cauzate de erori ale softului cu care este conceput și gazduit site-ul Azelia Events, Societatea nu-și asumă nicio responsabilitate.

Dreptul de returnare la cumparare / schimbare produs cumparat

ATENȚIE!!!

Azelia Events realizează produse personalizate pe comandă.

Conform legislatiei române în vigoare categoriile de produse care se exclud de la posibilitatea de returnare sunt:

– Produsele personalizate

– Alte produse răspândite în categorii care prin natura lor pot fi personalizate

!!! Potrivit  OUG, ART. 16 Exceptări de la dreptul de retragere, produsele configurate, personalizate la solicitarea utilizatorului/ clientului NU se supun returului.

Azelia Events înlocuiește GRATUIT produsele care ajung deteriorate (sparte,în cazul obiectelor din sticlă) la destinatar,pe baza dovezii trimise (poze) către Azelia Events în cel mult 12 ore de la primirea comenzii.

În momentul efectuării unei comenzi pe Azelia Events, consumatorul declară ca a luat la cunoștință și este întru totul de acord cu cele menționate mai sus. Acceptarea acestor termeni și condiții dă naștere unui veritabil contract între părți, făcând aplicare clauzelor Codului Civil și Comercial.
Pentru orice alte detalii vă rugăm să ne contactați.